GAZİANTEP / İSLAHİYE - Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle liselerde " Kültür ve Medeniyet Kulüpleri" için protokol imzalanmış, öğrencilerin milli ve manevi duygularını arttırıcı sosyal ve kültürel etkinliklerin planlanması amaçlanmıştır. Bu proje kapsamında okulumuzda da " Gaziantep Gezisi" düzenlenmiştir.

Ekm

Öğrencilerimizin kelime dağarcıklarını arttırmayı ve dört işlem yeteneklerini geliştirmeyi destekleyen bir yarışma programı düzenledik.

Nis

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri 06.04.2021 Salı günü "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor" sloganı ile ilçemizdeki yaşlı ve yardıma muhtaç aileleri salgın kuralları çerçevesinde ziyaret ederek, aile fertlerinin tansiyonu, şekerlerini ölçüp hastalıklarında nelere dikkat etmeleri gerektiği ve salgın konusunda bilgiler verdiler.

Ock

Okulumuzda İlçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı kapsamında tören düzenlendi.

Kas

Kahraman ulusumuzun büyük önderi ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemak ATATÜRK sonsuzluğa göçüşünün 82.yıldönümünde saygı ve özlemle andık.

Bayramınız kutlu olsun!

Mrt

05/03/2020 Perşembe günü ilçe Sağlık Müdürlüğü çalışanı Hemşire Dudu GÜÇER tarafından Sağlıklı Beslenme ve Obezite, Diyabet ve Korona Virüs hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Kas

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda Sağlık Okur-Yazarlığı Semineri verildi.

Kas

Beceri Eğitimi / Staj Planlama Toplantısı İslahiye Devlet Hastanesi´nde gerçekleştirildi.

Kas

Kitap Okuma Etkinliği Kapsamında Düzenlenen Yarışmada Farabi Sağlık Lisesi İslâhiye İlçe 1.si ve Gaziantep İl 3.sü oldu.