Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yoktur.
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. BLOK NO 425 İSLAHİYE / GAZİANTEP
Vizyon
Tüm çalışanların; eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için gelişime katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamında; Yönetim bilimini verimli ve etkili kullanan yöneticiler, Alanları ile ilgili konularda kendilerini en üst düzeyde yetiştirmiş ve geliştirmiş olan öğretmenler,Sürekli başarıyı hedef alan öğrenciler, kısacası Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci olmaktan, çalışmaktan, ona ve topluma hizmet etmekten gurur duyan çalışanlar yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılaplarını temel ederek; çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda,öğrenci merkezli öğretim materyallerinin geliştirilme sürecine yardımcı olmak, eğitim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanılmasını sağlamak, planlı ve sürekli gelişimle beslenen okul kültürünü yaygınlaştırarak; öğrencilerimizin bilgi, beceri ve davranışlarını yine öğrencilerin ilgi, istek yetenekleri doğrultusunda bireysel ve sosyal gelişimlerine ve mesleğe yönlendirilmelerine hizmet etmek,, ilimizin her alanda örnek aldığı en güçlü eğitim kurumu olmak için varız.
.
Pazartesi , Salı Günleri: 08.00 - 17.00 Diğer Günler 08.00 - 16.10 ,
Merkez - Dolmuş ile
Özel Servisler ve Taşımalı Eğitim