Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması

Sağlıklı Nesil Sağlıklı

Gelecek Yarışması

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi    :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  28/12/2022 tarihli ve E-48886772-160.01.01-66999810 sayılı yazısı.

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Türkiye Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" gerçekleştirildiği,  Proje kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılıkla mücadele' konulu yarışmaya Bakanlığımıza bağlı resmi ve özel okulların ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim gören tüm öğrencilerin başvurabileceği, başvuruların snsg.yesilay.org.tr adresinden yapılacağı bildirilmişti.

Söz konusu ekte yer alan kılavuzda belirtilen takvim doğrultusunda iş ve işlemlerin yürütülmesi, okulunuzda eğitim gören tüm öğrencilere duyurulması istenmiştir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mustafa ÖZDEMİR

Müdür a.                                                                                                                                                 Şube Müdürü

Yayın: 29.12.2022 - Güncelleme: 29.12.2022 13:19 - Görüntülenme: 88